Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на стъкло на арматурно табло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на стъкло на арматурно табло

Колеги, някой наясно ли е може ли да се смени САМО СТЪКЛОТО на арм. табло. Таблото го извадих, виждам как е закрепено стъклото на кутията, ама ме е страх да го напъна, че да не се счупи нещо...
    Благодаря предварително!!!
    ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
    ПЛОВДИВ

Имаш ли стъкло, продавам...То всъщност е плексиглас или друга гъвкава пластмаса...За смяната, мисля, че се сменя цялата кутия...
    Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Мисля, че не се разглобява повече от това.
      Click image for larger version

Name:	IMG_0074.jpg
Views:	1
Size:	92.4 Килобайта
ID:	2252914

Comment

Първоначално публикувано от toto99 Покажи съобщение
        Имаш ли стъкло, продавам...То всъщност е плексиглас или друга гъвкава пластмаса...За смяната, мисля, че се сменя цялата кутия...
        Имам стъкло и е много хубаво, но е на кутия, която е без лъскавите лайсни на уредите. А мойта кутия е с лайсните, но малко се поиздраска плексигласа и ми се искаше да го сменя със съвсем чисто.
        ПЛОВДИВ

Comment

Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщение
          Мисля, че не се разглобява повече от това.
          [ATTACH]11146[/ATTACH]
          Еми и аз стигам до тук само((( Страх ме е да напъвам по-нататък. Виждам, че си го снимал отзад, а отпред стъклото си стои, нали така?
          ПЛОВДИВ

Comment

Лайсничките се прехвърлят лесно на новата кутия....и сглобяваш по обратния ред.
            Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщение
              Еми и аз стигам до тук само((( Страх ме е да напъвам по-нататък. Виждам, че си го снимал отзад, а отпред стъклото си стои, нали така?
              На старата ми алфа беше отлепяно от предния собственик. Беше почти без поражения (на едно място се беше отчупила и малка част от черната пластмаса, за която е залепено). Преполагам, че с малко напъване около лепеното и повечко внимание, ще излезе.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от toto99 Покажи съобщение
                Лайсничките се прехвърлят лесно на новата кутия....и сглобяваш по обратния ред.
                И аз така си мислех, действително лайсничките се вадят, НО ОТВОРИТЕ НА ДВЕТЕ КУТИИ СА С РАЗЛИЧЕН ДИАМЕТЪР!!! Бе въобще `талянеца си е е..л м....а.
                ПЛОВДИВ

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                  На старата ми алфа беше отлепяно от предния собственик. Беше почти без поражения (на едно място се беше отчупила и малка част от черната пластмаса, за която е залепено). Преполагам, че с малко напъване около лепеното и повечко внимание, ще излезе.
                  Уфф, ми като ме е страх))) Де да знам, може да пробвам едното табло поне...
                  ПЛОВДИВ

Comment

Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщение
                    Уфф, ми като ме е страх))) Де да знам, може да пробвам едното табло поне...
                    Давай на принципа Проба-грешка
                    145 QV ex.
                    146 Boxer TOTAL ex.
                    147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Working...
                    X